
Surf & Turf – najlepsze owoce morza
i wołowina stanowią
podstawę menu TRUE.
Owoce morza
Naszym priorytetem jest serwowanie najlepszych owoców morza, dlatego nasi dostawcy z całego świata starannie dobierają dla nas produkty, często prosto z kutrów rybackich.
W TRUE Restaurant współpracujemy wyłącznie z najlepszymi dostawcami z całego świata, którzy zapewniają nam najświeższe ryby, owoce morza i selekcjonowaną wołowinę. W ciągu zaledwie 24 godzin produkty z międzynarodowych aukcji trafiają prosto do naszej kuchni, co pozwala nam zapewnić naszym Gościom najlepszą jakość i pełnię smaku.
Dzięki naszej dbałości o źródło i jakość składników, możemy serwować naszym Gościom potrawy, które budzą zachwyt. Dla nas owoce morza to więcej niż składnik – to efekt współpracy z pasjonatami, którzy rozumieją nasze oczekiwania i podzielają naszą filozofię dążenia do perfekcji.
Surf, czyli składniki pochodzące z morza.
Mięsa
Wołowina, którą oferujemy, pochodzi od hodowców o światowej renomie. Proces jej selekcji jest niezwykle wymagający. Dokładnie sprawdzamy warunki hodowli, a każda partia musi przejść nasze testy jakości. Dopiero po ocenie próbek decydujemy, czy dane mięso trafi do naszego menu. Sięgamy wyłącznie po to, co najlepsze.
Do naszej restauracji trafia wołowina wielu ras krów z całego świata. Pracujemy m.in. na limousine, charolaise, hereford, angus, Wagyū.
Stawiamy na jakość. Dlatego każdy kawałek mięsa jest nie tylko starannie wyselekcjonowany – podstawą jest również sposób, w jaki go przygotowujemy. Korzystamy z technik grillowania, które podkreślają karmelizację czerwonego mięsa, tworzą idealny poziom reakcji Maillarda i nadają stekom wyrazistości w smaku.
Oferujemy steki wykrawane na miejscu m.in. polędwicę, antrykot, Cote de Boeuf, Bone in NY i tomahawk. Dbamy także o perfekcyjny stopień wysmażenia, oferując sześć opcji – blue, rare, medium rare, medium, medium well i well done – dostosowanych do preferencji naszych gości.
Turf, czyli składniki pochodzące z lądu.
