Dotacje
Sfinansowano w ramach reakcji Unii na pandemię COVID-19, Opis projektu: Inwestycja w rozwój potencjału restauracji True wpływająca na wzrost odporności na kryzys.
Zakup wysokiej klasy wyposażenia w restauracji, co przedłoży się na utrzymanie jakości produktów oraz zapewni komfort gościom.
Wartość projektu: 187 558,42
Dofinansowanie: 112 535,05


Gastronomique ART sp. z o.o. realizuje Projekt dofinansowany z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego pod tytułem:
„Inwestycja w rozwój potencjału restauracji True na wzrost odporności na kryzys”
Sfinansowano w ramach reakcji Unii na pandemię COVID-19

Restauracja TRUE realizuje projekt:
Zwiększenie odporności działalności gospodarczej na sytuacje kryzysowe w wyniku dywersyfikacji prowadzonej działalności GASTRONOMIQUE ART SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ (REGION 1: województwo pomorskie)
Numer przedsięwzięcia: KPOD.01.03-IW.01-A040/24
Celem projektu jest rozszerzenie działalności firmy, dywersyfikacja źródeł przychodów oraz zwiększenie odporności na sytuacje kryzysowe. Projekt obejmuje uruchomienie nowej usługi organizacji, promocji i obsługi wydarzeń artystycznych. W ramach działań zaplanowano przeprowadzenie prac budowlanych i aranżacyjnych, zakup sprzętu gastronomicznego i wyposażenia, wdrożenie rozwiązań cyfrowych i proekologicznych oraz realizację szkolenia i doradztwo dla zespołu.
Rezultatem jest stworzenie profesjonalnej infrastruktury do obsługi wydarzeń artystycznych, wdrożenie nowej usługi odpowiadającej na potrzeby rynku kultury oraz wzrost konkurencyjności i atrakcyjności przedsiębiorstwa.
Oferta skierowana jest do środowisk artystycznych Trójmiasta i regionu – pracowni, studentów ASP, centrów kultury, kolekcjonerów i koneserów sztuki.
Wartość projektu: 647 317,20 PLN
Wysokość wkładu Funduszy Europejskich: 473 646,72 PLN

